Gevelbekleding

Wij maken uw woning niet enkel winddicht, u kan bij ons ook terecht voor gevelbekleding.

Dit kan met verschillende materialen zoals:

 • Tectiva
  Ieder paneel bezit het primitieve karakter van het originele, in de massa gekleurde vezelcementmateriaal. Door het productieproces is ieder paneel uniek in zijn afwerking en in zijn kleurschakering, waardoor opmerkelijke gevels kunnen worden gebouwd
 • Natura
  Een natuurlijk in de massa gekleurd materiaal. Subtiele maar duidelijk zichtbare vezelcement matrix-structuur.
 • SVK gevelbekleding
  Deze uiterst kwalitatieve vezelcement gevelbekledingsplaten creëren immers ongekende variatie- en combinatiemogelijkheden. Dankzij het ruime kleurenpalet, de vele vormen en afmetingen passen ze in elk ontwerp. Omdat ze vervaardigd zijn uit een tijdloos en natuurlijk materiaal hebben ze bovendien een uitgesproken duurzaam karakter.
 • Rockpanel
  Met het duurzame Rockpanel plaatmateriaal creëert u de mooiste gevels en werkt u uw dakrand perfect af. Stel geen grenzen aan uw inspiratie en realiseer uw eigen project of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie.
 • Padouk
  Het heeft een kenmerkende nerfstructuur, de zwarte nerf tekent erg mooi af op de dieprode kleur. De rode kleur kan zelfs tot paarsbruin donkerder kleuren. Verder is de nerf recht of golvend. Padoek staat gekend als de snelst verkleurende houtsoort, deze zal binnen afzienbare tijd naar een zilvergrijze kleur gaan.
 • Thermowood
  Thermowood is vanwege zijn duurzame eigenschappen erg geschikt als gevelbekleding. Het is goed bestand tegen vocht, vormvast en wordt op milieuvriendelijke wijze geproduceerd.

Gerealiseerde projecten

Bekijk al onze realisaties

Vraag gratis offerte aan

Wij werken samen met de Belgische fabrikant Profel, die kwaliteitsproducten maakt in aluminium, pvc en hout.

Dakwerken, timmerwerken en gevelbekleding voeren we uit met de meeste zorg, met eigen vak mensen.

Vraag offerte aan

© Copyright 2024 J.Lauryssen BVBA Privacy policy Cookie policy